گالری عکس بازیگران سینما

کتابخانه الکترونیکی

قالب وبلاگ

گرافیک کامپیوتری opengl

ناکجا آباد
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تاریخ : یکشنبه 93/11/5

به نام خدا



لطفاً این دو سه دقیقه سخنرانی آقای انصاریان را گوش کنید

جای ان است که خون موج زند از دل لعل :
روی این آدرس کلیک کنید :

 

http://s4.picofile.com/file/8166079318/%D8%A7%D9%86%D8%B5%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86.mp4.html


 





ارسال توسط آباد
تاریخ : یکشنبه 93/8/18

بسم الله الرّحمن الرّحیم

شمر بن ذی الجوشن از فرماندهان سپاه امیرالمؤمنین علی علیه السلام در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت.

http://3nasl.com/theTba-Contents/Components/Contents/UserFiles/Items/57836/n00244618-b.jpg?w=200&height=200&q=high

براستی امام حسین را چه کسی به شهادت رساند و چه خصوصیاتی داشت؟ فردی که 16 بار پای پیاده به حج رفت!

شمر بن ذی الجوشن از فرماندهان سپاه امیرالمؤمنین علی علیه السلام در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت.

این چنین کسی حالا در کربلا شمر می شود. با ورودش به کربلا همه چیز عوض می شود. شمر آدم کوچکی نیست اگر نیایش های شمر را برای شما بخوانند و به شما نگویند که این ها مال شمر است شما با آن ها گریه می کردید. حال می کردید، هیچ گاه گفته نمی شود که وقتی شمر دستش را به حلقه خانه خدا می زد چگونه با خدا زمزمه می کرد!فرض کنید الان از صحنه کربلا خارج شده اید، یک نفر به شما هم بگوید همه چیز برای رفتن شما به خانه خدا آماده است. آیا شما حاضرید با پای پیاده به این سفر بروید؟ مطمئنا می گویید: نه!

اما اگر به این سفر سه و چهار ماه که زخم خستگی، تشنگی و گرسنگی دارد. یک بار بروید بار دیگر به شما بگویند نمی روید. این آقایی که ما صحبتش را می کنیم شمر شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است. فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛

شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانی پینه بسته داشتند. بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند.تعدادی از این افراد با پیغمبر ص هم دیده شده اند.

وقتی امام حسین (ع) به کربلا وارد شد بعضی از این افراد را صدا زد و فرمود:
«
مگر شما پیغمبر را ندیدید؟» الان این افرادی که پیغمبر را دیده بودند و رو به سوی قبله نماز می خواندند، رو در روی امام ایستاده اند. امروز من در کتاب تاریخ مسعودی می خواندم که در کربلا هر روز 20000 نفر در فرات غسل می کردند. غسل قربة الی الله که حسین را بکشند و می گفتند: غسل می کنیم تا ثوابش بیشتر باشد.

در ظهر عاشورا وقتی ابا عبدالله علیه السلام برای نماز خواندن، اذان می گفتند فکر نکنید در آن طرف کسی نماز نمی خواند. آن ها هم نماز می خواندند! برخی از این افراد به ابا عبدالله علیه السلام می گویند که نماز شما قبول نیست!

و حبیب به آن ها می گوید:
«
نماز شما قبول است؟! » درگیری می شود .حبیب به شهادت می رسد. حضرت حبیب پیش از نماز ظهر ابا عبدالله به شهادت رسیدند.

چه خصوصیاتی باعث شکل گیری شخصیت های منفی می شود؟ما در کربلا به کلاس شمر شناسی نیاز داریم. یک کلاس به عنوان تحلیل شخصیت شمر. شمری که شانزده بار به مکه رفته، جانباز امیر المومنین بود، کسی که در کنار مولا زخمی شده بود، چه شد که فرمانده جنگ حضرت علی علیه السلام به این جا رسید؟ این مسئله نیاز به تحلیل و بررسی دارد.

این هشدار و اندازه ای برای امروز و فردای ما.شمر با سه ویژگی، شمر شد.

1.اولین خصوصیت

که می گفت: شکم از همه چیز برای من مهم تر است. مهم بود که غذای خوب بخورد و برای دست یافتن به این غذا دست به هر کاری می زد.

آیا غذا برای شما اولین مسئله زندگی است؟ در خانواده های ما وقتی که شام را خوردند به فکر ناهار فردا هستند.

دعوای شکم دعوای مسخره ای است که همه ی ما با آن درگیر هستیم. فکرش را بکنید اختلاف همه غذاها ی عالم خیلی کم است. خدا حفظ کند عالمب را می گفت:
«
فرق تمام غذاها بیست سانتی متر است. یعنی از نوک زبان تا ته زبان.» وقتی از این فاصله گذشت دیگر باهم فرقی ندارند.

می خواهد چلو کباب و پیتزا باشد یا نان و ماست. همه ی دعواها بر سر همین بیست سانتی متر است.
شمر نتوانست دعوای بیست سانتی متری را برای خود حل کند.

حضرت علی علیه السلام یک بار اراده کرد جگر بخورد گفت هفته بعد، هفته بعد، هفته بعد افتاد ماه بعد، یک سال این خوردن جگر را به تأ خیر انداخت. بعد از یک سال جگر تهیه کرد. دود جگر کباب کرده از دیوار خانه بیرون رفت.

در زدند کسی گفت: خوش به حال شما که بوی این غذا از خانه تان بلند است من چند ماهی است از این غذا نخورده ام، حضرت فرمودند: « این غذا را به او بدهید » دوستی می گفت: مولا علی علیه السلام مسئله ی شکم را برای خود حل کرده بود و می توانست از غذایش بگذرد ولی شمر نتوانست مسئله غذا را برای خود حل کند.

شمر عبدالبطن یعنی اسیر و بنده ی شکم بود و این اسارت او را بیچاره کرد.
یک روز بهلول از راهی می گذشت.

هارون او را صدا زد و گفت: ما را نصیحتی نمی کنی؟ می خواست او را دست بیندازد بهلول گفت: حوصله نصیحت ندارم. اما می توانم سوالی از تو بپرسم؟ گفت: بفرما. بهلول گفت: اگر می خواستی غذا بخوری و غذا را در دهانت گذاشتی و هر کاری کردی غذا پایین نرفت چه کار می کنی؟ حاضری چقدر از ثروتت را بدهی؟ هارون کمی فکر کرد و گفت: نیمی از ثروتم را می دهم. بهلول گفت: حالا سوالم را طوری دیگر مطرح می کنم.

اگر غذا پایین رفت ولی هر کاری کردی نتوانستی آن را دفع کنی چه می کنی؟ گفت معلوم است می میرم.

نصف ثروتم را می دهم تا رهایی پیدا کنم. بهلول گفت: می بینی همه دعوا سر یک روده و یک فرو دادن و پس دادن است،توجه به همین ریزه کاری ها ما را از گناه و عصیان باز می دارد.

از امام پرسیدند: تقوا چیست؟ فرمود: وقتی در بیابان راه می روی سعی می کنی خارهای ریز در پایت نرود یا خارهای درشت؟ اگر عاقل باشید هر دو. تقوا این است یعنی نه مرتکب گناه کوچک شوی و نه بزرگ. چرا که گناهان ریز، زمینه ارتکاب گناهان بزرگ است.

2. نکته ی دوم

شمر چشم دیدن پیشرفت هیچ کس را نداشت و به خاطر همین مسئله است که به کربلا آمد.شمر نزد عبید الله بن زیاد نشسته بود که نامه ایی از عمر بن سعد به عبیدالله رسید. عمربن سعد نوشته بود: ای امیر من با حسین مذاکره کردم. حسین دو پیشنهاد دارد :

1- به مکه و مدینه برگردد.

2- اگر اجازه بدهی به هر سرزمینی بخواهد برود.عمر بن سعد نمی خواست جنگی صورت بگیرد و در آغاز دوست نداشت امام حسین کشته شود. اما در ادامه برای جنایت آماده شد.عبید الله می گفت: بد نیست اگر این طوری شود مسائل ما حل می شود. همان جا شمر محکم به پهلوی عبیدالله زد و گفت: الان فرصت بسیار خوبی است و حسین در چنگ توست. عمر بن سعد دارد سازش می کند در حالی که حسین در هفتاد کیلو متری ما اردو زده است و به راحتی می توانیم او را در پنجه خود بگیریم. اگر برگردد در مکه و مدینه قدرتی برهم می زند و دیگر هیچ کس نمی تواند با او درگیر شود.

ابن زیاد گفت: خوب گفتی. الان چنگال هایمان در گلویش فرو رفته. خودت بلند شو و برو. گفت: من می روم اما اگر عمربن سعد نپذیرفت که من بجنگم، گردنش را بزنم و سرش را برای شما بفرستم؟ و خود فرمانده لشگر شوم؟ ابن زیاد گفت: این کار را بکن.شمر آدمی است که مدام از این و آن می گوید. او یک روح شقاوت پیشه دارد.

خداوند در سوره حجرات به این مسئله اشاره کرده است که اگر فاسقی نزد شما آمد و خبری پیش شما آورد، زود تأییدش نکنید و هیچ گاه از خبر چینی دیگران لذت نبرید. مثلا فردی نزد ما می آید و خبری را به ما می گوید ما می گوییم راست می گویی؟ این کار باعث تشویق طرف مقابل می شود و این عامل باب غیبت را می گشاید.

3. قرآن مجازات بد کاران را مشخص کرده ولی بد ترین مجازات ها متوجه کسانی است که زخم بر جان دیگران می زنند. حفره در روح ها ایجاد می کنند. سرزنش می کنند و می شکنند. و این خصوصیت متأسفانه در دنیا به اندازه ی ایران نیست.

من کشور های دیگر را هم دیده ام اما هیچ کشوری لطیفه ساز تر از ایران نیست. هر چیزی را بهانه ی دست انداختن می کنند.در کربلا شمر بارها دست انداخت و حرف های آزار دهنده ای به ابا عبدالله علیه السلام زد.

این سه خصوصیت از جانباز امیر المومنین علی علیه السلام شمر را ساخت، شمری که در کربلا با قساوت کامل بر سینه پسر پیغمبر نشست و با بی رحمی دوازده ضربه از پشت بر گردن ابا عبدالله علیه السلام وارد کرد و بعد هم سرخون چکان حسین علیه السلام را دست گرفت و از قتلگاه بیرون آمد

( بر گرفته شده از اینترنت) 




ارسال توسط آباد
تاریخ : پنج شنبه 92/12/15

به نام خدی بهار آفرین
 
زمستان رفت و روسیاهی از روی زغال نرفت !

« به آر »  دارد می آید و ما دنبال « بهی و خوبتری  » نیستیم

اگر هستیم کو دلیلش !؟

هم اکنون منتظر دلیل سبز شما هستیم !

کیفتان را بردارید و بروید در کنار یکی از این صندوقهای جمع آوری کمک برای مستمندان





ارسال توسط آباد
تاریخ : شنبه 92/10/21

بسم الله الرّحمن الرّحیم

حجاب و عفاف یکی از مسائل اجتماعی کشور است که از یکسو بدون تردید رعایت آن یک مسئله کاملا قانونی، شرعی و از ضروریات دین است و از سویی دیگر بی حجابی و بدحجابی در قانون جرم است.

 
بدحجابی
شاید گروهی به این قانون ایراد داشته باشند که نظرات و پیشنهادات آنان هم محترم است ولی تا زمانی که قانون اصلاح نشده قانون قبلی پابرجاست و بدحجابی جرم است؛ وقتی که بدحجابی در قانون جرم تلقی می شود یعنی اینکه شخص بدحجاب باید جریمه و کیفر ببیند ولی اینکه جدولی باشد مانند لاک زدن به ناخن، بیرون بودن موی سر از روسری، مانتوی تنگ و… که بر اساس آن جریمه و کیفر مشخص شود ، صحیح نیست و تشخیص با قاضی است.
 
74ضربه شلاق یا دو ماه حبس برای زنان بدحجاب
به استناد موارد قانونی مربوط به جرائم ضد عفت و اخلاق عمومی در بخش تعزیرات قانون مجازاتهای اسلامی در ماده 638 این قانون آماده است هر کس عملا در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر کیفرعمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق جریمه می شود و اگر مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی عفت عمومی را جریحه دار کند فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم می شود ؛ به استناد قانون مجازاتهای اسلامی در مورد مجازات زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند این زنان به حبس از 10 روز تا دو ماه و یا به پرداخت جریمه نقدی از 50 تا 500 هزار ریال محکوم می شوند
 
آیا دو ماه حبس برای بدحجابان قابل خرید است؟
در ماده 22 مجازاتهای اسلامی آمده است چنانچه قاضی تشخیص بدهد می تواند حبس و شلاق متهم را به جزای نقدی تبدیل کند2 ماه حبس و یا 50 هزار تومان جریمه برای زنان بی حجاببه استناد قانون مجازاتهای اسلامی در مورد مجازات زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند این زنان به حبس از 10 روز تا دو ماه و یا به پرداخت جریمه نقدی از 50 تا 500 هزار ریال محکوم می شوند.
 
مجازات فروشندگان البسه غیر شرعی
بر اساس بندی از قانون مجازاتهای اسلامی مصوب سال 1365 (قانون نحوه رسیدگی به تخلفات مجازات فروشندگان لباسهایی که استفاده از آنها در ملا عام خلاف شرع بوده و یا عفت عمومی را جریحه دار می کند) نحوه مجازات تولید کنندگان، وارد کنندگان، توزیع کنندگان و استفاده کنندگان لباسهای غیر شرعی اول تذکر و ارشاد، دوم توبیخ و سرزنش، سوم تهدید، چهارم تعطیلی محل کسب به مدت سه تا 6 ماه برای فروشندگان و توزیع کنندگان البسه و جریمه نقدی برای وارد کننده و تولید کننده و 10 تا 20 ضربه شلاق یا جریمه نقدی برای استفاده کننده از البسه غیر شرعی است.
 
اگر ثابت نشود
یادتان باشد که همیشه بی‌حجاب گناهکار نیست؛مواردی هم پیش می‌آید که فردی قربانی توطئه یا بدگمانی می‌شود و به او تهمت می‌زنند؛ در چنین مواردی با وجود اینکه جرم بی حجابی در قانون غیر قابل گذشت است، اگر جرم اثبات نشود، قاضی دادسرا موظف است «قرار منع تعقیب» صادر کند و در دادگاه‌ها نیز طبق قانون؛ رأی بر برائت فرد داده می‌شود.
 
حدود اختیارات نیروی انتظامی در برخورد با بدحجابی
اکنون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی به عنوان ضابط عام دادگستری وظیفه اصلی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی را بر عهده دارد. «مبارزه با منکرات و فساد» برابر ماده 8 ماده چهار قانون نیروی انتظامی مصوب 1369 از جمله وظایف ذاتی نیروی انتظامی به عنوان ضابط قوه قضاییه است .در قانون مجازاتهای اسلامی به نیروی انتظامی تکلیف شده است تا با جرائم مشهود برخورد کند و بدحجابی به عنوان یک جرم مشهود شامل این قانون می شود ولی نیروی انتظامی حق مجازات یا اجرای حکم را ندارد.
 
اینکه مشاهده شده است بعضا برخی از پرسنل نیروی انتظامی زنان بدحجاب را مجازات می کنند ، در هر سازمان و نهادی حتی در خود قوه قضائیه معدودی از افراد تخلف می کنند که سازمان بازرسی کل کشور و دادسرای قضائی نیروهای مسلح به آن رسیدگی می کنندبنابراین مرجع رسیدگی به جرم بدحجابی، مراجع قضایی هستند؛ به این صورت که ضابطان ذی‌صلاح دادگستری می‌توانند این جرم را گزارش دهند و دادسرا نیز موظف است به آن رسیدگی کند. ضابطان ذی‌صلاح دادگستری نیز در برخورد با مرتکب جرم رعایت نکردن حجاب شرعی، مکلف هستند با توقیف زن بدحجاب وی را در مدت قانونی تحویل مراجع قضایی دهند.
 
بنابراین هر اقدام نیروی انتظامی در برخورد با جرم رعایت نکردن حجاب شرعی که از مصادیق عمده منکرات و مفاسد اجتماعی است، اجرای تکلیف قانونی است و سرپیچی از آن تخطی از وظایف ذاتی این نیرو محسوب شود.
 
شکایت کنندگان
ممکن است برای شما هم این س?ال پیش آمده باشد که جدای از امر به معروف و نهی از منکر که وظیفه دینی همه مسلمانان است، آیا همه مردم این حق را دارند که شخصا از فرد بی حجاب شکایت کنند یا فقط مدعی‌العموم که همان دادستان است، می‌تواند این کار را بکند؟
 
به استناد موارد قانونی مربوط به جرائم ضد عفت و اخلاق عمومی در بخش تعزیرات قانون مجازاتهای اسلامی در ماده 638 این قانون آماده است هر کس عملا در انظار، اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند علاوه بر کیفرعمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق جریمه می شود و اگر مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی عفت عمومی را جریحه دار کند فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم می شود.
 
پاسخ این پرسش این است که چون جرم جنبه عمومی دارد و طبق ماده 104 قانون مجازات اسلامی سال 1392، نیز جزو جرایمی نیست که قابل بخشش باشد، می‌تواند هم اعلام کننده جرم و هم شاکی خصوصی داشته باشد.
 
در این موارد اعلام کننده جرم، می‌تواند دادستان یا مردم عادی باشند. اما در خصوص شاکی خصوصی یادآور می‌شویم که شاکی خصوصی فقط مشمول ذی‌نفع‌ها می‌شود، یعنی افرادی که از این موضوع نفعی می‌برند. در غیر این صورت اگر فردی نفعی از موضوع نمی‌برد، اما طبق وظیفه اجتماعی و دینی خود و با دلایل کافی می‌خواهد از فرد بی حجابی شکایت کند، فقط باید به عنوان اعلام جرم، به دادسرا مراجعه کند و به دادستان اطلاع دهد.
این نوشته از تهران پرس نقل شد



ارسال توسط آباد

به نام خدا

در باره بدعت در عزاداری حرفی هست که زده نشده باشد ؟!

مطلب زیر از سایت خبرگزاری پارس می آید . با دقت بخوانید :

*‌ بدعت‌های عزاداری، شوری که شرع را به خاک می‌افکند

حجت‌الاسلام محمد محمدی با اشاره به اینکه  بدعت‌های عزاداری، شوری است که شرع را به خاک می‌افکند، گفت: بدعت‌های عزاداری که اغلب آنها برگرفته از قوم‌هایی غیر ایرانی است نه تنها تأثیری مخرب بر جهانیان دارد بلکه شوری نا‌بجا به پا می‌کند که مانع رسیدن عزاداران به قله سرافراز شعور حسینی است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، تحریف‌هایی در عزاداری امام حسین (ع) شکل گرفته که باعث می‌شود این سوگواری‌ها از محتوای اصیل خود خارج شود، اظهار کرد: برخی از مداحان تنها اشک ریختن عزاداران را سرلوحه کار خود قرار داده و برای تحقق این امر از وارد  کردن هر نوع تحریفی واهمه ندارند و به نوعی افسانه پردازی را چاشنی کار خود می‌کنند.

وی افزود: استفاده از ریتم موزیک و آهنگ‌های خوانندگان خارج از کشور نیز در عزاداری‌ها باب شده تا جایی که استفاده از این ریتم‌ها در مداحی و سوگواری برخی از مداحان صاحب نام نیز مشاهده می‌شود که تأثیرات منفی بر اصل عزاداری به جا می‌گذارد.

این کارشناس مذهبی تاکید کرد: گرچه به جرئت نمی‌توان این موضوع را درباره تمام عزاداران صحیح دانست اما حضور برخی از جوانان به منظور خودنمایی و با پوشش و آرایش ظاهری نامناسب در دسته‌های عزاداری رو به افزایش است و گاهی نوع زنجیر زدن و یا سینه‌زنی تصنعی برخی عزاداران مبین این موضوع است.

وی ادامه داد: همچنین برخی از زنان و دختران با آرایش‌ها و پوشش‌های بسیار زننده برای مشاهده کارناوال‌های عزاداری حضور یافته و چهره عزاداری را خدشه‌دار و کریه می‌کنند و این در حالی است که فردی که در این‌گونه مراسم‌ها حاضر می‌شود باید خود را با امام خویش هم‌سو کند  چراکه این عزاداری‌های ظاهری اگر به منظور تغییر عملکرد نباشد، ارزش چندانی ندارد.

حجت‌الاسلام محمدی تصریح کرد: لازم است مسئولان نظارت بیشتری بر هیئت‌های عزاداری اعمال کنند تا هر ساله شاهد ورود بدعت‌های جدید نباشیم چرا که ورود علامت و چلچراغ که به نوعی نماد صلیب مسیحیت باشد اکنون جزو لاینفکی از مراسم عزاداری شده و اسباب ورود خرافه پرستی و بت پرستی مدرن را فراهم کرده است.

*‌ انحراف از سنت الهی از مهم‌ترین خطرات بدعت در دین است

حجت‌الاسلام امین میر محمد صادقی نیز درباره بدعت‌ها و تحریف های وارد شده به عزاداری ایام محرم با اشاره به اینکه ایجاد فساد و فتنه، افسردگی اهل ایمان، انحراف و گمراهی در جامعه اسلامی و انحراف از سنت الهی از خطرات بدعت در دین است، اظهار کرد: اکنون کیفیت عزاداری بر سید و سالار شهیدان به خرافات و بدعت‌هایی مانند قمه‌زنی و قفل‌زنی آلوده شده که هیچ ارتباطی با عزاداری امام حسین (ع) ندارد و در مرام اهل‌بیت نیز دیده نشده است.

وی با بیان اینکه ما در عزاداری‌های خود باید پیرو اهل‌بیت باشیم و نه هوا و هوس دل خودمان، تصریح کرد: باید دانست که سنت‌ها و آداب عزاداری به شکل رایج فعلی در سده‌های اولیه تاریخ اسلام و به خصوص عصر زندگانی امامان شیعه وجود نداشته است و علمای بزرگی چون شیخ مفید که نقل‌هایی درباره عاشورا و محرم داشته‌اند نیز هیچ روایتی درباره این موضوع و اثبات آن نقل نکرده است.

این کارشناس مذهبی تاکید کرد: در کتاب حماسه حسینی شهدی مطهری آمده است که بسیاری از مراسم و شعائر مذهبی از قبیل زنجیرزنی و تیغ‌زنی، حمل علم و  موارد مشابه در زمان صفویه و زمان‌های دیگر  از برخی قوم‌های غیر ایرانی و غیر اسلامی اقتباس و به سنت‌های عزاداری وارد شده است.

وی ادامه داد: علم در صدر اسلام کاربرد گسترده‌ای داشته و در روایات بسیاری آمده که علم‌دار رسول‌الله(ص) در غزوات حضرت علی (ع) بود و همگی می‌دانیم که حضرت عباس (ع) نیز پرچم‌دار لشکر امام حسین (ع) بودند.

میر محمد صادقی تصریح کرد: مسلم است که علمی که حضرت ابوالفضل در کربلا در دست داشت غیر از آن است که از مسیحیت و به غلط در سنت‌های عزاداری ما وارد شده است، کدام عقل سلیمی می‌تواند بپذیرد که ایشان در روز عاشورا چنین علمی بر دوش نهاده و در آن بحبوحه جنگ به نبرد پرداخته است؟

وی اضافه کرد: ما قصد نداریم قدرت بازو و توان حضرت عباس را زیر سوال ببریم بلکه معتقدیم که حضرت عباس از شجاعان روزگار خود بوده و دشمن همواره از رویایی با وی ترس و واهمه داشته که کیفیت شهادت حضرت دلیل اعتقاد ماست اما شجاعت ایشان آنچنان گویاست که از این‌گونه غلوها منزه است.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه طبق فتوای تمام مراجع آزار نفس و اذیت کردن بدن حرام است، تاکید کرد: برخی شیوه‌های عزاداری به ویژه  قمه‌زنی از دیدگاه اکثر مراجع حرام است  چرا که حفظ نفس از ضروریات شش‌گانه اسلامی است.

وی اضافه کرد: شیوه‌های عزاداری مانند قمه‌زنی بیشتر از اینکه ناشی از فدا کردن سر برای امام حسین (ع) باشد به شکل خودنمایی برای نشان دادن شجاعت درآمده است.

*‌ قمه زدن دلیل شرعی و عقلانی ندارد

حجت‌الاسلام سید احمد محی‌الدین میر مرشدی نیز با بیان اینکه قمه زدن دلیل شرعی و عقلانی ندارد، درباره این بدعت‌ها اظهار کرد: واقعه عاشورا در بیش از یک هزار و 300 سال پیش رخ داده که در آن زمان خبرنگار یا نویسنده برای مستند کردن این واقعه وجود نداشته و بسیاری از اخبار این واقعه مقدس را دشمنان شرکت‌کننده در جنگ نقل کرده‌اند.

وی افزود: از لشکر امام حسین (ع) نیز بازماندگان زیادی برای بیان این مطالب وجود نداشته و شخصیت‌هایی مانند حضرت زینب، امام سجاد و امام باقر (ع) نیز در محدودیت‌های شدید قرار داشتند.

میر مرشدی با اشاره به اینکه سال‌های بعد از این واقعه  نقل‌ قول‌های غلط از عاشورا در میان جوامع توسعه پیدا کرد، گفت: برای زنگار زدایی از این مطالب انحرافی  و ماندگاری آن تلاش‌‌های وافری در زمان امامان شیعه (ع) و بعدها توسط  اندیشمندان انجام شده  تا واقعه عاشورا با کمترین تحریف به دست ما رسیده است. 

وی با بیان اینکه با وجود تلاش‌های بسیار به دلیل بعد زمانی زیاد بعضی انحرافات مانند قمه‌زنی وارد اعمال عزاداری عاشورا شده، تاکید کرد: یکی از دعاهای شیفتگان حسینی این است که ای کاش در عاشورا بودیم وبه رستگاری عظیم می‌رسیدیم.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: کسانی که قمه می‌زنند نیز استدلالشان این است که سر و جانم فدای امام حسین (ع) و بر این باورند که ایشان سرش را داد و آنها نیز حاضرند سر خویش را فدای امام حسین (ع) کنند.

وی با اشاره به اینکه  بین عمل امام حسین (ع) با این عمل تفاوت ماهوی وجود دارد، گفت: اگر کسی در حالی که در حال دفاع از حریم و آرمان‌های امام حسین (ع) است، کشته شود شهید محسوب شده و عملش مرضی حق‌تعالی است اما این موضوع با اینکه انسان به دست خود در شرایطی  آرام و بدون دلیل قمه را برسر بکوبد، تفاوت دارد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی هوایی سپاه با بیان اینکه این عمل  در اسلام و در رفتار ائمه اطهار مشاهده نشده است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب از چندین سال پیش برای مبارزه با این بدعت‌گذاری به میدان آمده و فرمودند من از این کار راضی نیستم و آن را جایز نمی‌دانم و از همه درخواست کردند که از این کار بر حذر بوده و  این مسیر را دنبال نکنند.

وی ادامه داد: اکثریت مردم فرمان رهبر خویش و فتوای مرجعیت را در این زمینه پذیرفته‌اند اما هنوز گروه‌های اندکی هستند که بر این امر اصرار ورزیده و موضوع را سیاسی کرده‌اند.

میرمرشدی با اشاره به اینکه این افراد عمل قمه‌زنی را ملاک جبهه‌بندی قرار داده‌اند، تصریح کرد: اغلب این افراد حرکتشان از حالت اعتقادی در آمده و تنها برای روکم کنی و نشان دادن بخشی از عقده‌های  درونی بر این موضوع اصرار دارند.

وی افزود: در ماه محرم میلیون‌ها نفر در مراسم سینه زنی و عزاداری امام حسین (ع) شرکت می‌کنند  و عمل چند  هزار نفر در این میان دلیل بر این نیست که این موضوع به عنوان اپیدمی در جامعه مطرح باشد.

*‌ سوء استفاده دشمنان از قمه‌زنی برای ضربه زدن به شیعیان

این کارشناس با اشاره به سوء استفاده دشمن از مسئله قمه‌زنی برای ضربه زدن به شیعیان تاکید کرد: نباید به دست خودمان بهانه‌ای برای ضربه زدن به اسلام  در اختیار دشمن قرار دهیم  بنابراین به همان تعداد اندک هم توصیه می‌کنیم وقت و عمر خود را در این راه تلف نکنند چرا که دشمن از این مراسم عکس‌برداری کرده و آنها را در دنیا پخش می‌کند.

وی ادامه داد: دشمن با استفاده از این موضوع در دنیا تبلیغ می‌کند که به سراغ اسلام و شیعه نروید زیرا مردمی که خودزنی کرده و در این  راه به کودک خود نیز رحم نمی‌کند چگونه امکان دارد به دیگران  رحم کنند.

* ‌سر کوبیدن حضرت زینب (س) به کجاوه روایتی غیر معتبر است

میر مرشدی با اشاره به اینکه بعضی افراد داستان نامتعبر سر کوبیدن حضرت زینب (س) به کجاوه محمل را دلیل عمل ناشایست خود عنوان می‌کنند تاکید کرد: در این داستان راوی نقل می‌کند زمانی که کاروان به سمت شام می‌رفته زینب(س) در کجاوه بوده و با دیدن سر امام حسین (ع) بر روی نیزه  سر خود را به محمل کوبیده به گونه‌ای که خون جاری شده است.

وی ادامه داد: این موضوع علاوه بر اینکه با شان و صبر والای حضرت زینب(س) در طول زندگی، به ویژه در روز عاشورا و در مواجهه با صحنه‌های دردناک‌تر جور  نیست با عقل سلیم  و روایات معتبر نیز منطبق  نمی‌باشد.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه در زیارت ناحیه می‌خوانیم که گردن اسیران کربلا در غل و زنجیر بوده و با پای  برهنه حرکت می‌کرده‌اند و یا روی شتر برهنه سوار بود‌ه‌اند، تاکید کرد: بنابراین کجاوه‌ای وجود نداشته چرا که هیچ‌گاه اسیر را در محمل که مخصوص شاهزادگان است قرار نمی‌دهند و از لحاظ تاریخی هم نمی‌توان پذیرفت که حضرت زینب کجاوه داشته باشد.

وی افزود: چطور امکان دارد حضرت زینب(س) بپذیرد که در داخل کجاوه باشد و آنگاه سایر زنان و دختران پیاده و پابرهنه به سمت شام بروند و در حالیکه به سمت آنها سنگ پرتاب می‌شود حضرت زینب تنها تماشا کند، این امر غیر ممکن بوده و با مرام‌نامه شیعی و امام حسین(ع) همخوان نیست.

*‌روایت کجاوه، داستانی از اصحاب و لشکریان یزید

میرمرشدی با اشاره به اینکه اصل این روایت تائید نشده است تاکید کرد: روایت کجاوه مخدوش بوده و راویان مستند ساز شیعی درباره عاشورا این اصل را قبول ندارند، ضمن اینکه راوی آن نیز جزو لشکریان یزید بوده و به این روایت نمی‌توان استناد کرد.

وی ادامه داد: مداحان و سخنوران باید دقت کنند که مطالبی که نقل می‌کنند  دارای سند معتبری باشد و دقت کنند که حتی اگر مطلبی را از مقتل نقل می‌کنند با خصوصیات اهل بیت(ع) مطابقت داشته و توهین به شخصیت والای آنها نباشد.

این کارشناس مذهبی تاکید کرد: می‌توان گفت: در 30 سال گذشته برای مقابله با بدعت‌ها و خرافات عاشورا در کشور ما تلاش‌های بسیاری انجام گرفته است.

وی گفت: امروزه این امر مشهود است که مداحان بیش از پیش مراقب هستند حرف انحرافی به زبان نیاورند و حتی شنوندگان نیز مترصد آن هستند  که اگر مداحی یا سخن‌وری حرف اشتباهی بیان کرد بلافاصله او را به نقد کشیده و اجازه ندهند بدعتی در مباحث مرتبط با عاشورا ایجاد شود.




ارسال توسط آباد
تاریخ : پنج شنبه 91/7/13

به نام خدا

می گویند روزی در حمامی فردی پیش دلاک از زخم معده شکایت کرد ؛ دلاک خاک شیر توصیه نمود . مرد از درد چپشم نالید ؛ باز دلاک خاک شیر را توصیه نمود و گفت یک در یک است . مرد از تیر کشیدن استخوان پای مادرش گفت ؛ دلاک نیز خاک شیر را تجویز نمود ! مرد از خوابهای پریشانی که مدتیست همسرش گرفتار آن شده سخن به میان آورد . دلاک با خاک شیر را مفید دانست !! سرآخر مرد گفت یعنی خاک شیر دوای همه دردهاست . دلاک گفت من عمری است خاک شیر می خورم و تا کنون هیچ ضرری از خاک شیر خوردن ندیده ام !!

قابل توجه اقتصاد دانهایی که برای همه دردهای مملکت فقط یک نوع نسخه می پیچند

 

 




ارسال توسط آباد
تاریخ : یکشنبه 91/7/9

مرگ بر آمریکا

ما با چایی و نان و پنیر هر صبح زندگی می کنیم و مرگ بر آمریکا می گوییم . و داغ جوانان و عزیزان ما که به دست منافقین کوردل شهید شده اند هنوز بر دلمان سنگینی می کند بنابراین روز به روز بر تنفر ما از آمریکا افزوده می شود مخصوصاً این روزها که اسم تروریتها را از لیست تروریستها حذف کرده اند . این اسم برای ابد در این لیست خواهد ماند و با هیچ پک کنی پاک نخواهد شد .




ارسال توسط آباد

به نام خداوند بخشنده مهربان

دوستان سلام . این چند خط را با اخلاص تمام می نویسم شما هم با اخلاص تمام بخوانید . هیچ کس مرا نمی شناسد . من تنهای تنهایم . و از اینکه تنهای تنهایم کیف می کنم . قند توی دلم آب می شود . از اینکه فعلاً دوستی ندارم جز آن رفیق که جز او رفیقی نیست ؛ کلاهم را می اندازم بالا ؛ آن بالا بالاها . چشم دل باز کنید و به یک مورچه نگاه کنید این مورچه کوچک شما را به آن عظیم یگانه راهنمایی خواهد کرد :

چشم دل باز کن که جان بینی

آنچه نادیدنیست آن بینی

تا به جایی رساندت که یکی

از جهان و جهانیان بینی

با یکی عشق ورز از دل و جان

تا به عین الیقین عیان بینی

که یکی هست و رهیچ نیست جز او

وحده لا اله الَا هو




ارسال توسط آباد